Stylemix

Who said mixing of different style-elements is forbidden? Fortunately:  nobody. We can make a lot of new, fresh looks trough this technique, and it’s a good way to express our style. Perhaps X is not just a glam girl, she loves wearing sportswear outside – and voilá, here is the base for the stylemix: Why doesnt’ wear she something glamourous with a running shoe? Okay, it was a bad example, I don’t really tolerate airmax and his friends with a chic dress, it’s too mainstream nowadays.(At first sight it seemed to be exciting… but after the 1000th i-bought-an-airmax-therefore-i-am instagram photo i just get bored and give up.)  Let’s try again: a sporty short with high heels, it’s sounds more interseting, isn’t it?

I made three two-style-based, wearable outfits. What do you think about them? Which styles do you like to mix?

Ξ

Ki mondta, hogy a különböző stíluselemek elegyítése tilos? Szerencsére:  senki. Mert ennek a módszernek a segítségével csomó új, friss összeállítás előtt nyílik meg az utunk. Talán X nem csak az a  csinoska lány, szeretne ő sportos darabokat is viselni az utcán – és tadamm, itt a stílusmix alapja: miért nem vesz föl egy bájos ruhához egy futócipőt? Na ez persze rossz példa volt, air maxet és a kis barátait nem igazán tűröm el csinos ruhával, ráadásul még mainstream is. (Eleinte még érdekesnek hangzott a dolog, de az ezredik vettem-egy-airmaxet-tehát-vagyok instagram fotó után meguntam és inkább hagytam az egészet…) Na jó, próbáljuk újra: egy sportos rövidnadrág egy magassarkúval – ugye hogy érdekesebben hangzik?

Készítettem három, két stíluson alapuló, viselhető outfitet. Mit szóltok hozzájuk? Ti milyen stílusokat szoktatok elegyíteni?

— sporty pieces with girly elements jacket; yellow skirt; sporty t-shirt; shoe; bag

—  retro print and minimalism printed skirt; coral top; heeled sandal; yellow bag

— holy glam with comfy denim sleeveless denim shirt; shiny silver skirt; chrome-red loafer; chrome-red necklace; quilted black bag

fonts: andarilho; reboard
Advertisements

2 thoughts on “Stylemix”

Leave a thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s