The Mainstream Question

I’ve been thinking of this question a long time ago. Is “mainstream” bad? If everybody wears/uses the same thing, it increases or decreases the worth of that?

Personally, if something is too popular, it’s sometimes suspicious for me. For example, look at this white Zara skort – I find it very pretty, but I’ll never pay for this, because every second fashionista/fashion blogger owns it. Of course, mainstreamness also inescapable. I won’t delete myself from Instagram, because it has over 100M other users (By the way I like Instagram, it’s a very good place to share my art -photography and images from IFB-, and the effects are so cool).

So I wasn’t able to answer my question, I haven’t decided about the ignoring of  mainstreamness…

Is mainstreamness an obstacle for you?

Ξ

Ezt a kérdést már többször feltettem magamnak. A “mainstream” rossz? Ha mindenki ugyanazt a holmit hordja/használja, az növeli vagy csökkenti az értékét annak a dolognak?

Ami engem illet, ha valami túl népszerű lesz, az nekem egy kicsit mindig gyanús. Például itt van ez a kis fehér Zara szoknya-rövidnadrág-hibrid, szerintem egyébként nagyon jól néz ki, de nem lennék hajlandó fizetni érte, mert egyszerűen már minden második boltkóros/divatblogger ilyenben rohangál. De előfordul, amikor nem tudom kikerülni a fősodorbeliséget. Ha egyszer törlöm majd magam Instagramról (bár nem tervezek ilyesmit), akkor az valószínűleg nem a másik százmillió felhasználó miatt lesz. (Egyébként én nagyon szeretem az Instagramot, jó hely az alkotásaim – fotók, “blogdarabkák”- megosztására, és az effektek is az ízlésemhez passzolnak).

Elég sok dolgot lehetne még így “elemezni”, de nem hiszem, hogy előrébb jutnék. Még nem döntöttem a mainstreamség elutasításával/elfogadásával kapcsolatban…

Számotokra a mainstreamség akadály?

 

—mainstream pieces zara skort; céline t-shirt; new icons t-shirt
—graphical resources textures; ZnikomitNo25 font

Advertisements

Leave a thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s