#JSBKP

tumblr_mwaohk2Wzh1t15lj0o2_500

Egy jól működő márkát felépíteni nem könnyű manapság, eleve az is egy nagy eredmény, ha valakiknek ez sikerül. A Je Suis Belle rátett még egy lapáttal, és a divattervezést, a fotográfiát és a közösségi médiát úgy kapcsolta össze a Kaleidoszkóp Project keretében, hogy az erőlködés legkisebb jele sem látszott, és mindenki jól érezte magát.

A projekt lényegi része tulajdonképpen egy próbafülkében történt, amiben speciálisan elhelyezett tükrök, világítás, egy falba rejtett kamera és egy tablet gondoskott arról, hogy elkészüljenek a képek, amiket a vásárlók utána elküldhetnek maguknak e-mailben, és ha beleegyeznek, viszontláthatják az installáció helyszínén a falra kivetítve, és a Tumblr-ön, valamint a Pinteresten is. Majdnem száz ilyen kép készült, szerintem nagyon érdekes, ki hogy gondolta tovább a kollekció darabjait, és hogy viselkedett bennük…

Tudatalatt nálam még biztos nem ért véget a nyár, ezért választhattam ezeket a nyárias darabokat Je Suis Belle-től. Bár egy sárga cérna sem található a gardróbomban, a képen látható crop top iránt igencsak baráti érzelmeket táplálok. Sajnos a kép elkészülte után el is kellett már rohannom, de köszönöm a meghívást! :)

Névtelen-1 másolat

To bulid a fashion brand really well, it’s not easy nowadays. The hungarian Je Suis Belle went further: they’ve connected fashion, photography and social media trough the Kaleidoscope Project.

They made an event, where the buyers could try on a few clothes  – in a special fitting room. And what makes the fitting room special? A few mirrors, lights, a camera, what is hidden in the wall, and a tablet. This professional apparel made possible to create those kaleidoscopic photographs and gifs. If the buyer was satisfied with the result, she could send to herself the images via e-mail, and the photos immediately appeared on Tumblr, Pinterest, and on the wall of the event (of course with the buyer’s permission).

You can see my choices on the gif. Well, maybe there’s still summer in my mind, that’s why I picked this crop top. Weird, I never wear yellow, but this piece became my favourite of the collection at first sight. I was in a hurry at the day of the event, so I could stay only for the photos, but thanks for the invitation! :)

Advertisements

2 thoughts on “#JSBKP”

    1. Pesten, a Hercegprímás utca 11-ben lehet megnézni, holnap 12.00 és 19.00 között. Ha erről lemaradnál, ott van a bejegyzésben még két link. :)

      Like

Leave a thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s