12, 13, 14


Nem feledkeztem el a blogomról természetesen, főleg, hogy a napokban volt egy éves. Konkrétan a legelső bejegyzés ez volt. Kezdetleges, de azért jó tudni, hogy nem kerültem messze az elveimtől.

Amit így 2012-13 környékén többek között megtanultam, hogy ami nem megy, azt ne erőltessük, ezért volt olykor hetekig nemírás. És persze rengeteg időmet elvette a mindennapi őrületek,  száz százalákos szóbelik, matek kettesek, és a corazón közötti lavírozás, és közben azt is ki kell találnom, hogy ki vagyok tulajdonképpen – nem panasz! Elvégre a 18 éves kor közhelyei, örömei alól még én sem bújhatok ki.

Általában nem mondanivaló hiányában maradtak el bejegyzések, inkább a közlés módjával akadt gondom, meg őszintén szólva fárasztó a vannabiségtől rettegni, miközben fél lábon állva self-brandingelek. Szóval a kisblog formátumba beleuntam – de vannak még félbehagyott gondolatmenetek, félkész vázlatok, amit mindenképpen be fogok, be szeretnék fejezni. Aztán? Valószílűleg megmarad a blog, de készülök valamivel februárra. A február szót stílszerűen aláhúznám töltőtollal, ha lehetne.

Mellesleg új kinézetet kapott az oldal, ami kellőképpen kielégíti a dizájnsznobságomat, remélem, nektek is tetszik.

Boldog Új Évet Mindenkinek!Névtelen-1 másolat

Welcome back here, and no – I didn’t forget that I have that blog (exactly one year ago) – sorry for the lack of posts.

Firstly, I didn’t have so much time to blog because of the school-life ups and downs, everyday crazinesses, and my corazón, and at the whole time I had to figure out, who am I actually. I’m not complaining, well, everybody have to live the cliches/happinesses of being 18 years old.

By the other hand, I was a kind of inspired all the time – the problem is, sometimes I haven’t found the way to express myself. And honestly, sometimes I felt that I am just a wannabe, with some uneffortless self-branding. I think I have to change the format, the platform – I’ll give a try for something new in february, stay tuned.

As you can see, the blog got a new look, for me this is a pretty good satisfaction of my design-snobbery, I hope you like it too.

I wish you a Happy New Year!

Advertisements

2 thoughts on “12, 13, 14”

Leave a thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s