Ode to Tumblr

Ritkák a bejegyzések, de ez nem az ötlet hiányára, hanem a zárkózottságra utalhat. Az írás nagyon személyes dolog (ha színvonalra törékszünk, kérem…), és úgy látszik,  időbe telik feloldódnom az írásban. Persze ott van a napló meg a sok megírandó okosság, de hiányzott a Publish gomb megnyomásának a kéje… Szóval íme.

Ha nem is töltök sok időt a Tumblr-ön reményeim szerint, komolyan veszem azt, amit oda kirakok. Néha persze elkap egy szentimentális vagy igazságosztó pillanat, és követőim értesülnek erről-arról.  Macskákról általában. A többi tartalom viszont egy saját, változékony esztétikai rendszer alapján van elbírálva.

Mi az ami nekem szép, mi az ami nem attól szép, hogy szép.

…Vagy csak egy sajátos hangulatot hordoz az adott tárgy, kép. Sokféle stílus jelenik meg, többezeréves keveredik a maival, filozófia a kommersszel. Íme egy keresztmetszet néhány új kedvencről, pár kép, ami megérintett vagy tetszik. Vagy annál is jobban tetszik. Érdekes, hogy mennyire keveset árulok el magamról, de mégis sokat.

line

Yep, I post so often like it rains in the desert. When I was in a desert it was sprinkling a bit, though. Well, I have to confess that I am really introvert, and it requires some time to find my voice. But missed to swim in my own thoughts and the feeling of joyfully pushing the ‘publish’ button.

I hope that I don’t spend too much time with tumblring, and trying to take seriously what I post there. Of course, cat memes need to be posted sometimes, such as reblogs about human rights and diversity. My main goal is with tumblr to have my own place for curating and post stuff that inspire me. This is a good way to figure out my aesthetical philosophy.

What makes things beautiul, and why is disharmony so appealing.

Or, that picture just simply gives me a good feeling, maybe remind me of a good memory. It’s interesting, in fact how personal inspiration can be. If you read behind the… reblogs.

 26

4

7

1

3

5

+

tumblr_mu4362amKM1qkgxj5o1_500

#sorrynotsorry

Advertisements

One thought on “Ode to Tumblr”

Leave a thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s