playlist / march21

playlist1click to listen the playlist

Ez a fejhallgató rémületesen menő – a barokkos díszítések összefonódása a technológiával. Ezt így kell, köszönet a Dolce & Gabbana divatháznak (2015 ősz). Ha nem is ruházik be valaki egy ilyen kis csodára rögtön, tapasztalom szerint érdemes beszerezni (vagy ajándékba kapni) egy rendes fejhallgatót, sokkal jobban kiszűri a külső zajokat és jobb hangzást biztosít, mint egy sima füles. Megkoronázhat egy-egy összeállítást, és még a macska se tudja könnyen szétcincálni. Csak arra kell vigyázni, hogy az ember ne hagyja ott a nyelvvizsgaközpontban, amikor el van bűvölve az elért eredménytől.

Két vagy három füllel, sőt akármilyen eszközzel hallgathatóak a fenti playlistet alkotó számok. Néhány kedvenc muzsika egy mindenevőtől. Fogadjátok szeretettel. :)

lineThis headphone is madly awesome. Baroque decorations combined with high-tech. This is how it needs to be done, thanks to Dolce & Gabbana (2015 Fall). According to my humble opinion headphones are way better than basic earphones. They provide a higher quality of sound, fine noise isolation, and last but not least, can be a key piece of your outfit. And your kitten won’t damage it so easily. Just don’t leave it in the language school, when you are delighted of your own result.

Either you have two or three ears, any kind of gadgets, you can listen that playlist I made for my dear readers. :)

#suggestmesongs

Advertisements

2 thoughts on “playlist / march21”

Leave a thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s